Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanForumBliv MedlemKontaktGeneralforsamlingMedlemmerRepræsentantskabBestyrelsenØkonomiVedtægter
Foto:

Om RubanForum

Information omkring RubanForum og medlemskaber

Binder bånd imellem Land & By

 

Succes for foreningen, rådet og lokalsamfundet

Fortællingen om de gode aktiviteter og historier til omverdenen er et vigtigt middel for, at din forening, dit råd og lokalsamfund får succes. Derfor har du brug for et godt redskab til at skabe en effektiv hjemmeside, håndtere sociale medier og markedsføring online.
Er du allerede ekspert på området ved du, at det er en krævende og vanskelig opgave.

Hjælp til fælles udfordringer

Med Ruban samles foreninger, råd og lokalsamfund om at løse fælles udfordringer og skabe mere holdbare, rentable og succesfulde løsninger.

Samarbejdet i Ruban vil give dig mere tid til dine primære opgaver. Du skal kun fokusere på indholdet, Ruban tager sig af teknikken.

Ruban giver dig adgang til et fælles netværk af sydvestjyske hjemmesider, som deler de nyheder fra Rubans fælles lager, som du ønsker.

Din nuværende hjemmeside kan tilmeldes Ruban som den ser ud i dag. Du kan også få designet en ny hjemmeside af Ruban og dermed få adgang til alle fordele.

Den ansvarlige for hjemmesiden kan få hjælp til tekniske udfordringer, udvikling af hjemmesiden og produktion af indhold.

 

 

 

 

Nyhedsportalen – nyheder tæt på Lokale nyheder skaber liv og opmærksomhed på din hjemmeside. Du øger antallet af besøgende og muligheder for annonceindtægter. Nyhedsartikler er en effektiv måde, at få dine spændende aktiviteter og historier fortalt videre. Alle nyheder er samlet et fælles sted i Rubans lager, så historier kan vises på flere hjemmesider og medier i én arbejdsgang. Rubans indhold kan vises i online aviser, sociale medier, infoskærme, nyhedsbreve, apps m.fl.

 

Kalenderkrydset – aktiviteter tæt på Med Kalenderkrydset får du det fulde overblik over møder og arrangementer i hele Rubans område. Dit arrangement kan ses i Kalenderkrydset og kan samtidigt markedsføres i Nyhedsportalen.

 

 

Udviklingsnetværket – viden tæt på Deling af viden i Ruban udvikler sammenholdet og skaber netværk. Udviklingsnetværket tilbyder værktøjer til planlægning, idé- og udviklingskatalog og system til dokumenter som dagsordner og referater.

   

 Oversigt over Ruban medlemmer

 

 

 

Rubanforum

Kollevej 101
Hennebjerg
DK-6830 Nr. Nebel

Tlf. : +45 20 35 78 88


Mail: nrnebelinfo@gmail.com  

Web: www.rubanforum.dk
Web: www.ruban.dk

Social medier:
Facebook
Youtube
Nyhedsbrev:

CVR: 36 99 42 31
P-nummer: 10 20 65 14 70

Pengeinstitut: Sydbank
Reg.: 7703 Konto: 0003699422

 

Rubaninfo S/I

Kollevej 101
Hennebjerg
DK-6830 Nr. Nebel

Tlf. : +45 20 35 78 88


Mail: nrnebelinfo@gmail.com  

Web: www.rubaninfo.dk
Web: www.ruban.dk

Social medier:
Facebook Rubanforum
Youtube Rubanforum
Nyhedsbrev:

CVR: 36652306
P-nummer: 1020444254

Pengeinstitut: Sydbank
Reg.: 7703 Konto: 0003665233

Rubaninfo S/I er en selvejende institution stiftet af foreningen Rubanforum